To tøffinger til frokost

Disse to figurene er bra å ha i hverdagen, de kan være med på det meste og er fine til å minne oss på at vi selv bestemmer hva vi vil tenke på; om vi vil høre på grønne, gode og nyttige tanker eller røde negative tanker.

IMG_1834Her om dagen ville ikke den grønne våkne til frokost. Da regjerte den røde og fikk oss alle til å kjefte og smelle. Heldigvis er det alltid råd å få og etter et lite bad følte den grønne seg mye bedre. Da var det mye lettere å la de gode tankene komme fram og etter mange hjelpsomme ideer ble også stemningen atskillig bedre.

Her er en veldig god film som beskriver hva grønne og røde tanker kan være:

Frykt og røde & grønne tanker

Våre figurer har ikke fått navn enda, noen som har forslag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s